domingo, 30 de septiembre de 2012

Picanya es mejor por ti

Este verano dando una vuelta por Picanya, uno tenia la sensación que estamos en pre-campaña electoral o al menos es lo que parece viendo los soportes publicitarios, estratégicamente colocados en las vías principales y acceso.
Esta es la ultima campaña publicitaria lanzada por el PSOE en nuestro pueblo.
Siguen con la demagogia y dándosela que solo ellos quieren lo mejor para Picanya y que son los que mejor lo hacen. Y por cierto, gastando del erario publico para su autobombo. De vergüenza.
El eslogan escogido en esta ocasión, que acompaña a las fotografías de su campaña lo podríamos sustituir por este otro, “Picanya es mejor por ti y la Generalitat Valenciana”.
Casualmente siempre que hacen alguna alegoría a las obras, mejoras o cualquier otra cuestión relacionada con Picanya,  siempre se les olvida mencionar a quien hace la mayor inversión en infraestructuras en el pueblo.
A continuación se adjunta una relación de las inversiones realizadas en Picanya por la Generalitat Valenciana a través de su Plan Confianza.

1 comentario:

  1. PICANYA NO ÉS MILLOR PER TU, SR. ALMENAR28 de marzo de 2013, 18:02

    La veritat és que després de veure les xifres que presenteu (que és d'agrair perquè tots ens assabentem) i veure que la Generalitat Valenciana hi ha invertit a través de les distintes Conselleries un poc més de 2,2 milions d'EUR en el municipi de Picanya, cabria fer-li en algun Ple les següents preguntes al Sr. Alcalde de Picanya i a tot el seu equip de Govern:

    • Per què no es publiquen notícies d'este estil en el periòdic local "De casa en casa", perquè tots els contribuents ens assabentem d'açò? O és que no interessa que se sàpia? Se suposa que el periòdic és per a donar a conéixer les notícies del municipi de forma objectiva ¿no?
    • En què invertixen vostés tots els diners que es recapta a través dels impostos que paguem tots els ciutadans religiosament? Per cert cada vegada més alts.
    • En què està destinant l'Ajuntament de Picanya l'import de la partida pressupostària destinada a Infraestructures?
    • Per què se seguixen vostés atribuint inversions pressupostàries municipals quan no ho són? No estaria de més que col•locaren en els cartells publicitaris el logotip del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana que per a això ens financen totes estes inversions, simplement per ètica i per dir la veritat anem!!
    • Se suposa que este mobiliari urbà està gestionat per una empresa privada ¿no?, quant ens costa a tots els ciutadans que estos senyors del PSOE facen la seua campanya publicitària? Qui la paga? Perquè no crec que l'empresa ho faça gratis... O sí? O a canvi de què?

    Una vegada més, estem contemplant l'habilitat que té l'equip de Govern socialista presidit pel Sr. Almenar, per a amagar i emmascarar la realitat fent-nos creure el que realment no és. Basta ja!!

    Per favor, senyors del PP de Picanya, difonguen tot este tipus de notícies perquè tots els ciutadans d'este municipi ens assabentem de l'autèntica realitat pressupostària que travessa este municipi, perquè alguns no volen ni els interessa que se sàpia.

    ResponderEliminar