lunes, 20 de mayo de 2013

Pleno Ordinario del mes de Mayo de 2013

1.     Aprobación del Acta anterior. APROBADA

2.     Dar cuenta informe Intervención cumplimiento objetivo de estabilidad presupuestaria liquidación ejercicio 2012.

3.     Dar cuenta informe Intervención año 2012 Plan de Saneamiento de la Corporación.

4.     Aprobación inicial, si es el caso, de la Ordenanza reguladora de la venta fuera de establecimiento comercial modalidad no sedentaria del Ayuntamiento de Picanya. PSOE. A Favor; PP. A Favor; COMPROMIS. A Favor.

5.     Aprobación si es el caso, de la adhesión al Convenio de creación de un fondo social de viviendas para afectados por desahucios.
PSOE. A Favor; PP. A Favor; COMPROMIS. A Favor.

6.     Presentación de Mociones:
Quedan pospuestas para próximo pleno.

7.     Ruegos y preguntas:
En el Pleno Ordinario del pasado mes de Mayo de 2012 elevé una Moción en la que pedía entre otras cosas:
a)   La publicación en la página Web municipal de los presupuestos consolidados del Ayuntamiento de Picanya, incluyendo su elaboración, aprobación, estado de ejecución y liquidación y de las subvenciones concedidas
b)  La explicación de forma siempre actualizada de las desviaciones entre lo aprobado en el presupuesto y lo ejecutado.
c)   La publicación en la web del Ayuntamiento de la memoria de gestión anual.
Usted me respondió que cuando lo hiciera algún municipio de la comarca, lo tomaría en consideración.
Pues bien, el Ayuntamiento de Alaquas aprobó esta misma moción presentada por el Partido Popular, haciéndola publicar en su página web:


Por lo que, ruego tome en consideración dicha propuesta
 NOTA: Para hacer un seguimiento mas pormenorizado de todo lo acontecido en este pleno, se puede ver al completo en  la página web del Ayuntamiento.

1 comentario:

  1. INTERESANTE PUBLICACION EN EL BLOG COMPROMIS DE PICANYA ACERCA DEL ULTIMO PLENO Y SOBRE LA REGULACION DE LA CIRCULACION DE VEHICULOS EN EL CASCO ANTIGUO TRAS SU REMODELACION.
    atenció amb el Sr. Alcalde:
    Després de visionar el ple celebrat al juliol i concretament el tema sobre la circulació de vehicles en el nucli antic, ultimament remodelat, i convertit en de vianants, càbria realitzar les reflexions següents:
    1.- El Sr. Alcalde ha realitzat una obra que l’ha començat per la teulada. Si ha convertit una part de carrers de Picanya en zona de vianants, és normal que abans de finalitzar les obres de dita peatonalizacio haja desenrotllat i aprovat la corresponent ordenança que regule la circulació extraordonaria de vehicles. En este cas no ha sigut així. dels dos plens en què s’ha debatut sobre dita peatonalizacion s’ha donat a entendre de que en principi no es tènia previst desenrotllar cap ordenança respecte d’això. Ara bé, al veure el SR. Almenar les orelles al llop, és quan en el segon ple comença a parlar d’una ordenança i de que els veïns sense gual si que podrien circular pels dites carrers de manera extraordinària.
    2.- NO si si en el ple al Sr. Almenar li enganye el subconscient o va voler tirar balons fora sobre el tema, ja que en un moment donat arriba a dir que es realitze primer l’obra i que això de l’ordenança vindria posteriorment encara que ja es podrien transitar pels carrers repavimentats, ja que es va escudar que açò es porta així a cap per consell dels tècnics de l’Ajuntament (en este cas s’entén que estos tècnics serien entre altres el cap d’àrea d’urbanisme i el cap de la POlicia local, que en teroria són els que deurien d’haver assessorat tecnicamente al Sr. Almenar davant d’este desgavell.

    En definitiva ordenança no hi ha però hi ha, és a dir que segons el Sr. Almenar actualment es pot accedir als carrers segons el manifiestat per ell , ah, i també el que diu el de “Casa en Casa” perquè ací també ens diu com accedir; i els que. Sr. Almenar em pregunte ara: en estos moments i a falta d’ordenanza,.¿es vosté el Codi de Circulació “andante”? (pel que manifesta de l’accessibilitat al lloc) , ¿… es’
    el de “CASA EN CASA” l’actual Codi de Circulació? (perquè és on ens diu com accedir al casc antic…) Els senyals de ciruculació que hi ha a les entrades dels corresponents carrers valen per a algo…?, Perquè no hi ha qui s’aclarisca entre el que vosté i el de “CAsa en Casa” diuen amb el que representen els senyals de trafique; quina bicoca ha muntat.
    És mes si es produïra un accident de trafic en el lloc en qüestió, que norma legal aplicaríem, la que vosté manifesta, la que diu de “CAsa en Casa”, o lo que rerpesenten les senyalsde trafic ficades , que realmente son la normal legal estableida.

    Ah, i els tècnics de l’ayuntamiento,con atenció que en el ple els llance dards enverinats el Sr. Almenar: “fueron els tècnics els que em van aconsellar de desenrotllar açò asi…

    ResponderEliminar